Nyheter

Nytt från @väggivägg (instagram)

2020-04-04 20:41

VIKTIG INFORMATION!

Sankt Petri Logen och Väggivägg stänger tillfälligt ner den dagliga verksamheten på söndag den 5/4 2020. Orsaken är det pågående coronautbrottet och den osäkerhet som det skapar. Vi har stor tilltro till det arbete som våra myndigheter utför och har från dag ett följt alla rekommendationer. Men vi förstår och respekterar också kundernas rädsla och oro, och när prognosen fortfarande säger att läget kommer att bli värre innan det blir bättre så inser vi att det just nu inte går att driva verksamheten vidare som vanligt.
Att tvingas säga upp duktiga medarbetare är en stor förlust, men det betyder inte att vi ger upp. Just nu är en riktigt fin middag mer förknippad med oro än glädje och guldkant, men när smittspridningen minskat och när sammankomster blir tillåtna kommer vi att återanställa och satsa framåt – som vanligt med ambitionen att erbjuda Härnösands bästa restaurangupplevelse.

Vi hoppas att vi snart får återse er, alla våra fantastiska gäster och beställare. Det är NI som får vår verksamhet att snurra, och det är mötet med ER som gör det här till ett fantastiskt arbete.

Tills vidare har köket öppet för catering och avhämtning för sällskap. Följ oss på våra sociala medier – snart hoppas vi kunna bjuda er på lite nyheter och framtidstro!

Med vänlig hälsning och på återseende,

Jonatan Norberg
Krögare, Sankt Petri Logen och Väggivägg

Visa på Instagram ⇒

« Tillbaka till nyheter